Janne van Lanen

EIGENARESSE & DOCENT

In juli 2011 studeerde ik af als Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie te Arnhem in de stijlen klassiek, modern en jazz. Sindsdien heb ik lesgegeven op verschillende dansscholen.
Naast lesgeven dans ik zelf nog erg graag en volg zoveel mogelijk dansworkshops om mezelf te blijven ontwikkelen.

Toen de kans zich voordeed om een eigen dansschool te beginnen, heb ik die met beide handen aangegrepen! Dansen, lesgeven, choreograferen en organiseren in één: een perfectie combinatie! Het mooiste van lesgeven is voor mij de ontwikkeling en het dansplezier van mijn leerlingen. Het geeft echt een kick om mijn leerlingen te zien groeien en genieten! Ik werk graag met verschillende doelgroepen en vind het een uitdaging om ieder op eigen niveau te laten ervaren hoe leuk het is om te dansen!

Benieuwd naar onze lessen?! Kom gerust langs voor een gratis proefles!